Performanță în cercetare

GRUP ȚINTĂ

Grupul tinta este alcătuit din 83 doctoranzi si 20 cercetători post doctorat care îndeplinesc următoarele condiții:

  1. Sunt cetateni ai Uniunii Europene si au domiciliul sau reședința legala în una din cele 7 regiuni mai puțin dezvoltate (Nord-Est, Nord-Vest, Vest, Sud-Vest Oltenia, Centru, Sud-Est și Sud-Muntenia)
  2. desfasoara activitatile de cercetare in domeniile prioritare ale Strategiei Naționale de Competitivitate 2014-2020, respectiv în domeniile de specializare inteligentă, identificate pe baza potențialului lor științific și comercial, prevăzute în Strategia Națională de Cercetare, Dezvoltare și Inovare 2014 – 2020.
  3. Sunt înmatriculați ca doctoranzi în ultimul an de studii universitare de doctorat (pe locuri la buget sau cu taxă) sau sunt cercetători post-doctorat la una din universitățile partenere in prezentul proiect (Universitatea din Craiova, Universitatea de Medicina si Farmacie din Craiova, Universitatea Politehnică din București
  4. Fac dovada participării la un program de cercetare cu componentă aplicată, selectat în funcție de tema de cercetare studiată, și desfășurat în cadrul unei instituții din sectorul academic sau non academic.

Structura grupului tinta pe universități este următoarea:

  • 33 doctoranzi si 8 cercetători post doctorat Universitatea din Craiova, 30 doctoranzi si 7 cercetători post doctorat Universitatea de Medicina si Farmacie din Craiova, 20 doctoranzi si 5 cercetători post doctorat Universitatea Politehnică din București.